Participatie Zorg Twente

Wie zijn wij?

Participatie Zorg Twente is een maatschap, een initiatief van 4 ZZP’ers met jarenlange ervaring binnen de hulpverlening. De kracht van kleinschaligheid is betrokken hulpverlening aan ‘eigen’ cliënten, korte communicatielijnen, een goede bereikbaarheid, flexibele inzet en aanpak, een heldere overlegstructuur en snel kunnen schakelen.

De kracht van een Maatschap is samenwerking, een professional voor elke hulpvraag, het inzetten van persoonlijke kwaliteiten, vervanging bij ziekte en/of vakantie en het delen van kosten. Fons Haarhuis, Manuela Allart, Sander Scholten en Petri Lowik hebben hun krachten gebundeld in Participatie Zorg Twente!

Uit wie bestaat Participatie Zorg Twente?

Alle zorgondernemers

ManuZorg – Manuela Allart

ManuZorg

www.manuzorg.nl

manuela@manuzorg.nl

06-15005267

Mijn naam is Manuela Allart (ManuZorg) en ik ben sinds 1990 werkzaam in de zorg als verzorgende, verpleegkundige en ambulant begeleider in de thuissituatie. Tijdens de afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH).

Door een gebeurtenis of omstandigheden in het leven kan het zijn dat je het overzicht kwijt bent en je je onbegrepen voelt door de omgeving.
Taken als huishoudelijke taken, opvoeden van kinderen, sociale contacten, financiën, werk en vrijetijdsbesteding lukt niet meer.

Ik heb veel ervaring op het gebied van begeleiding van diverse hulpvragen. Ik begeleid je door te luisteren en samen te bespreken (evt. samen met de directe omgeving) wat je nodig hebt om zo zelfstandig mogelijk te kunnen leven.

Ervaringszorg – Petri Löwik

Ervaringszorg

www.ervaringszorg.nl

info@ervaringszorg.nl

06-16864253

Mijn naam is Petri Löwik. Ik ben in 2017 gestart met mijn bedrijf Ervaringszorg nadat ik zelf een moeilijke periode heb doorgemaakt. In deze periode ben ik verslaafd geweest en heb ik gezien hoe belangrijk het is om goede (na)zorg te krijgen om op het juiste pad te blijven.

Afgelopen jaren heb ik mij daarom omgeschoold tot Sociaal Werker om (jong) volwassenen te helpen die met soortgelijke problemen te maken krijgen. Naast hulpvragen rondom verslaving, begeleid ik ook mensen met autisme en niet aangeboren hersenletsel(NAH).

Ervaart u deze problemen zelf in uw gezinssituatie? Neem dan gerust contact op voor een kennismakingsgesprek om samen te kijken naar de mogelijkheden.

Twentse Zorg – Fons Haarhuis

Twentse Zorg

www.twentsezorg.nl

fonshaarhuis@twentsezorg.nl

06-53991512

Twentse Zorg is erin gespecialiseerd om jongeren te helpen, op wat voor terrein dan ook. Ben je zelf in de problemen gekomen door drugsgebruik of ken je iemand in je omgeving, dan kun je altijd en vrijblijvend contact opnemen met Twentse Zorg. Een begeleider of coach kan je helpen je probleem onder ogen te zien. Samen wordt er nagegaan wat de drugs voor jou betekenen en hoe je met de verleiding om kan gaan. Op deze manier werken jullie samen naar een oplossing.

Ook als je twijfelt om een keertje drugs te proberen of als je met iemand wilt praten over je eigen ervaringen met drugs kunnen wij je hierin een helpende hand bieden. We zullen je nooit zeggen wat je wel en niet mag doen, maar we proberen je wel uit te leggen wat de gevolgen van drugsgebruik kunnen zijn, voor je lichaam, je omgeving en je toekomst.

– Bovenstaande tekst is tevens van toepassing op alcoholgebruik–

Perspectief Twente – Sander Scholten

Perspectief Twente

www.perspectieftwente.nl

s.scholten@perspectieftwente.nl

06-50909566

Mijn naam is Sander Scholten en sinds 2016 ben ik actief als ambulant begeleider. Voordat ik deze richting heb gekozen was ik werkzaam bij de Koninklijke Landmacht. Ik ben voor die tijd zoekende geweest wat mijn weg is en welk doel ik heb in het leven. Het helpen en bijstaan van mensen is waar ik mijn passie in heb gevonden.

Loopt je vast in je leven en lukt het je niet meer om je hoofd boven water te houden? Merk je dat je op verschillende vlakken de controle aan het verliezen bent? Voel je dan vrij om contact op te nemen met mij. Samen met jou wil ik werken aan het verbeteren van je situatie. Ik ben geïnteresseerd in wie je bent en wat jij nodig hebt. Welke problemen spelen er en wat heb jij nodig om aan deze problemen te werken? Ik heb kennis van de sociale voorzieningen in Twente en heb een breed netwerk om waar nodig hulpvragen verder uit te zetten.

De nodige praktijkervaring heb ik opgedaan tijdens het begeleiden van mensen uit verschillende doelgroepen en met verschillende hulpvragen. Problematiek zoals verslavingen, psychische problemen of mensen met de diagnose ASS of NAH kom ik dagelijks tegen in mijn praktijk. Samen werk ik graag met jou aan een perspectief voor jouw toekomst.